Kaart laden...

Verkocht – Hoogenweg

Olsmansdijk 5, Hoogenweg, Hoogenweg,
Netherlands
 • Grootte woning
  Grootte woning
  1000 m³
 • Grootte woning
  Grootte bijgebouw
  134 m³
 • Grootte woning
  Locatie
  Vrijstaande, op een bestaand erf
 • Grootte woning
  Bijzonderheden
  Wilt u er meer grond bij kopen? In overleg is dit mogelijk
dé Erfontwikkelaar
dé Erfontwikkelaar
Neem contact op

Omschrijving

Op een unieke locatie aan de rand van Hardenberg staat een mooie karakteristieke woonboerderij te koop. Deze boerderij kan gesplitst worden tot een twee onder één kap (een mogelijke indeling staat tussen de foto’s) maar kan ook prima als één gezinswoning bewoond gaan worden. Naast de boerderij staat een grote schuur die verbouwd of vervangen kan worden. Het totaal staat op een perceel van 2.200 m2.

Vraag gerust naar de vele mogelijkheden die het object biedt. Momenteel wordt het bestemmingsplan gewijzigd in wonen. De oude schuren worden in het kader van de rood voor rood regeling gesloopt. Ter compensatie zal er een nieuwe woning gebouwd gaan worden. Deze is reeds verkocht.

Het is 10 minuten fietsen naar het centrum van Hardenberg, Saxenburgh Medisch Centrum, het station of één van de basisscholen (Bloemenhof in Baalderveld of SLS de Ravelijn in Den Velde). Anderzijds ligt het op korte afstand van de bossen in Wielen met ongekende wandel/fietsmogelijkheden.

Er bestaat de mogelijkheid om meer grond bij te kopen (tot ca. 1 ha extra), ideaal voor het houden van paarden en/of het zelf verbouwen van voedsel.

Bel of mail voor meer informatie:

Herbert Oldehinkel
06 24 88 38 28 – herbert@erfontwikkelaar.nl

Inspiratie

Erfinrichting

Randvoorwaarden

Wil je meer informatie. Neem dan contact op.

Soortgelijke kavels

Geen soortgelijke kavels gevonden