Kaart laden...

Verkocht – Ommen

Otmansweg 1a,
Ommen, Netherlands
 • Grootte woning
  Grootte woning
  554 m³
 • Grootte woning
  Grootte bijgebouw
  150 m³
 • Grootte woning
  Locatie
  In de buurtschap Arriën
 • Grootte woning
  Bijzonderheden
  Veel vrijheid qua architectuur
Makelaardij Sallands Goed
Makelaardij Sallands Goed
Neem contact op

Omschrijving

 

Aan de rand van de buurtschap Arriën zijn zes unieke bouwkavels ontwikkeld. De bouwmogelijkheden zijn binnen het vastgestelde beeldkwaliteitsplan eindeloos. Er is geen inhoudsmaat voor de woningen. Daarmee kunt u samen met een architect uw droomhuis bouwen. Enkel kavel 4 is nog beschikbaar. De overige kavels zijn reeds verkocht. Op kavel 4 moet een schuurwoning worden gerealiseerd. Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met de Sallands Goed als verkopend makelaar.

Inspiratie

Erfinrichting

Randvoorwaarden

Voor dit project heeft dé Erfontwikkelaar een beeldkwaliteitsplan opgesteld. Deze is vastgesteld door de gemeenteraad van Ommen en dient als toetsingscriteria. Een voordeel hiervan is dat u heel veel vrijheid heeft bij het ontwerpen van de woning. Een randvoorwaarde is wel dat u een erkend architect inschakelt die aantoonbare ervaring heeft met het ontwerpen van schuurwoningen.

Deze schuurwoning kent een oriëntatie op het centrale erf. De bouwvorm moet refereren aan de schuren in het Vechtdal. Het wordt daarbij aangemoedigd dat de architectuur op een vernieuwende manier omgaat met de criteria zolang deze recht doet aan een beeldbepalend dakvlak en een rustige uitstraling.

Soortgelijke kavels

Geen soortgelijke kavels gevonden